Més vistes

Gelcrem Fred, Sosa

Codi 58060026-58050026
  • Marca: Sosa
  • Colección: Espesantes
  • Familia: Texturizantes
Midó modificat de la patata.

Propietats: Espessant que dóna textura cremosa (tipus crema pastissera) en fred.
Mode d'ús : Barrejar en fred o calent.
Aplicació: Substitut del midó de blat de moro. Aplicable a tot tipus de líquids.
Observacions: Viscositat estable al forn. Estable en mescles àcides.
Aplicacions òptimes: Cremes tipus pastissera crua / Cremes fredes
Altres elaboracions: Sopes densificades
  • Dosificación: 40-80 g/L
Opcions
Codi: Formato:
58050026 500 g
58060026 15 kg

El Gelcrem fred, està fet a partir d'una varietat de midó modificat que permet donar la textura de crema pastissera en fred, és a dir sense aplicar-li calor. Aquesta aplicació és molt interessant per preservar el sabor de les fruites i donar-los una textura tipus crema pastissera sense perjudicar el seu sabor.

AGENTS ESPESSIDORS:un espessidor és un texturitzant que ens permet obtenir solucions més o menys viscoses sense arribar a formar gels. La gamma d'espessidors Sosa Ingredients ens permet una variació de menys a més espès amb diferents textures: coulis, crema pastissera, pomada, etc.... Per adaptar-nos a cada necessitat gastronòmica. Sempre respectant al màxim el gust de l'element texturitzat.