Més vistes

Gelcrem Calent, Sosa

Codi 58050072-58050040-58060040
  • Marca: Sosa
  • Colección: Espesantes
  • Familia: Texturizantes
Midó de blat de moro refinat tractat a altes pressions.

Propietats: Espessant estable a la congelació.
Mode d'ús: barrejar en fred i coure fins que arribi a ebullició.
Aplicació: Qualsevol tipus de preparació líquida o semi-líquida.
Observacions: Resistent a altes temperatura i estable al forn. Resisteix la congelació.
Elaboracions: cremes cuites com cremes pastisseres / cremes calentes / beixamel
  • Dosificación: 20-50 g/L
Opcions
Codi: Formato:
58050040 500 g
58050072 3 kg
58060040 15 kg
Midons: En el regne vegetal dels midons són una reserva energètica per a les plantes. El midó és un polisacàrid produït a partir de la glucosa.
El Midó natiu s'utilitza després d'escalfar-se entre 50/90° com a espessidor. Però té la dificultat que amb la calor perd el seu poder espessidor i en congelació produeix sinèresi o pèrdues d'aigua importants. Per aquest motiu el midó que recomanem en alta gastronomia és un midó tractat a altes pressions que ens dóna totes les característiques dels midons nadius o normals però és més resistent a la congelació i a la cocció. S'aplica en calent, entre 50 i 90°. El midó ens dóna una viscositat suau tipus crema pastissera, però sense cap sabor. Producte opac no brillant.
Gelcrem calent de Sosa és un midó multifuncional que ha estat desenvolupat per satisfer les variades necessitats dels processos alimentaris i cuinats moderns. És un gran modificador de textures, i ens aporta una viscositat equilibrada i incolora, interessant segons aplicació. Aplicable a tot tipus de líquids i gran estabilitat en mitjans àcids i productes al forn. A diferència d'un midó normal mai arriba a trencar-se i aguanta altes temperatures de cocció.
Resistent a congelació i descongelació evitant sinèresi (pèrdues d'aigua).
Hidrata en mitjans calents a partir de 65ºC però arriba al seu punt d'hidratació ideal a partir dels 90ºC/130ºC, durant un mínim de 3 a 5 minuts de cocció. No té problemes en mitjans àcids ni alcohols (perden en escalfar-se però no l'aplicació per midó natiu-gelcrem).
Ideal per beixamels, salses calentes (tomàquet)..., Tot el que es vulgui escalfar al microones (altes temperatures) i congelar-se per a conservació. Ideal per a l'elaboració de cremes calentes.
Gelcrem calent ens aporta gran estabilitat en la viscositat i resisteix temperatures molt elevades i àcids. És un bon estabilitzador per a la conservació, congelació i descongelació de les cremes.

AGENTS ESPESSIDORS:un espessidor és un texturitzant que ens permet obtenir solucions més o menys viscoses sense arribar a formar gels. La gamma d'espessidors Sosa Ingredients ens permet una variació de menys a més espès amb diferents textures: coulis, crema pastissera, pomada, etc.... Per adaptar-nos a cada necessitat gastronòmica. Sempre respectant al màxim el gust de l'element texturitzat.