Més vistes

Gelburguer, Sosa

Codi 58070031-58050031
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelificantes
  • Familia: Texturizantes
Barreja d'alginat, calci i retardant.

Propietats: Efecte aglutinador.
Mode d'ús: Barrejar amb el producte a tractar.
Aplicació: Qualsevol aliment.
Observacions: Pot presentar problemes amb aliments rics en calci.
Elaboracions: Hamburguesa / Tartar / Terrines
  • Dosificación: 10-15 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58050031 500 g
58070031 20 kg
El Gelburguer és una barreja d'un alga bruna (alginat) més un sulfat de calci, que permet elaborar gels totalment irreversibles tèrmicament ideal per estructurar o lligar terrines de carns i peixos si tenen una mica d'aigua lliure i qualsevol aliment (carn, peix, etc...., així com picats, trossos, etc.... ).El gramatge a utilitzar serà de 10 a 15 g per kg de producte a tractar, al qual s'afegiran uns 100 g de líquid. Passats 60 minuts s'haurà gelificat.

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.