Més vistes

Gelatina de porc Hot en pols, Sosa

Codi 58000007-58000017-58000019
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Animales
  • Familia: Texturizantes
Gelatina d'origen animal (porc).

Bloom: 220 BLOOM

Equivalència en làmines: 1 1 = 1,8 g

Velocitat de gelificació: Gelatina d'origen animal tradicional, instantània en calent.

Propietats: Lenta
Mode d'ús: Es dissol en calent amb forta agitació.
Observacions : Termorreversible entre 35ºC i 40ºC. Congelables. Temperatura de gelificació <15ºC. Solubilitat a 45ºC. Gel tou i flexible.
  • Dosificación: 8-16 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58000007 500 g
58000017 2.30 kg
58000019 10 kg
MASSA DE GELATINA: Barrejar la gelatina en pols amb aigua freda en proporció 1 de gelatina per 5 de aigua. Hidratar durant un mínim 20 min per aconseguir una massa de gelatina. Es conserva 3 dies a 5 graus

GRAUS BLOOM: Mida de força requerida per deprimir un cilindre de 12,7 mm de diàmetre a la superfície d'un gel de gelatina elaborat, refredant una solució de 6,67% a 10°C durant 17 h.

AGENTS GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) I la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.