Més vistes

Gelatina de poma (3kg), Sosa

Codi 58100000
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Nappage
  • Familia: Texturizantes
Preparat de suc de poma, sucre, carragenat i conservant.

Propietats: Abrillantador tradicional.
Mode d'ús: escalfar lleugerament la gelatina fins que es fongui. Aplicar per sobre del producte directament o amb pinzell.
Aplicació: Croissant, pastissos, bandes de fruita, mousse ...
Observacions: Lleuger gust de poma. 65 Brix. Termorreversible. Evita l'oxidació de fruites doncs les aïlla de l'aire.
elaboracions: Acabat brillant de croissant i d'elaboracions de rebosteria i pastisseria en general.
  • Formato: 3 kg
  • Dosificación: q/s

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.