Gelat de vainilla

INGREDIENTS
1000 g Llet
200 g Nata 35 % MG
150 g Sucre
50 g Dextrosa Sosa
100 g ProCrema 100 fred Sosa
25 g Glicerina Sosa
25 g Pasta Concentrada de vainilla Sosa
250 g Mantega de cacau fosa
250 g Cobertura de xocolata 70%
q/s Granet d'ametlla caramel·litzada Sosa

Per al bany de xocolata:
250 g Mantega de cacau fosa
250 g Cobertura de xocolata 70%
q/s Granet d'Ametlla Caramel·litzada Sosa

ELABORACIÓ
Barrejar els ingredients sòlids per una banda i els líquids per una altra.

Ajuntar els ingredients i triturar amb túrmix fins que la barreja estigui totalment homogènia.

Deixar reposar a la nevera durant 3 hores.

Tornar a barrejar.

Turbinar i emmotllar.

Per al bany, barrejar els ingredients i banyar el gelat.

Leave a Reply