Gall d'indi amb mole poblano

INGREDIENTS
50 g Mole Poblano Culinary Journey
1 cuixa de gall dindi
q/s Fons de Pollastre Culinary Journey
q/s Oli d'oliva
q/s Aigua
q/s Llavors de Sèsam Cru Sosa
q/s Cacauets Crus Sosa
q/s Coriandre fresc
q/s Arròs cuit

ELABORACIÓ
Tallar la cuixa de gall dindi en 3 trossos.

Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en un cassó. Afegiu-hi el gall dindi, segellar bé i afegir el Mole Poblano, el Fons de Pollastre i l'aigua.

Tapar i cuinar durant 30 minuts a foc lent fins que la carn estigui ben tendra. Afegir una mica més de líquid si fos necessari.

Quan el gall dindi estigui cuit, emplatar sobre de l'arròs cuit i tirar-hi la salsa de Mole Poblano calent.

Escampar les llavors de sèsam i els cacauets prèviament torrats (en una paella sense engreixar, agitant de tant en tant, fins que estiguin lleugerament daurats) i el coriandre fresc per sobre.

Leave a Reply