Més vistes

Fruit & Sauce de pell de mandarina 5x5mm (1, 5kg), Sosa

Codi 44200105
  • Marca: Sosa
  • Colección: Fruit&Sauce COLDCONFIT®
  • Familia: Frutas
Pell de mandarina confitada en la seva salsa. En trossos d'aproximadament 5 x 5 mm, un format especialment estudiat per a utilitzar en qualsevol aplicació, especialment bases, iogurts, cremes ... Pots utilitzar la salsa i els trossos de fruita junts o per separat, però sempre tindran el màxim gust de fruita a més de mantenir les propietats de la matèria primera gràcies a la tècnica de confitat COLD CONFIT ®.

Tros de fruita: 55%

Propietats: Trossos de fruita o fruita sencera amb salsa.
Mode d'ús: per introduir en elaboracions o per acompanyar.
Observacions: Un cop obert mantenir refrigerat.
Aplicacions: Rebosteria / Gelats / Mousses / Salses
  • Formato: 1.50 kg

Els confitats de Sosa Ingredients es caracteritzen i destaquen sobre la resta del mercat gràcies a la tècnica mitjançant la qual estan produïts: el COLD CONFIT® (confitat en fred). Aquesta tècnica és una nova tecnologia; pionera i innovadora en el món de la rebosteria i la producció; ideada, desenvolupada i registrada per Sosa Ingredients.

Es tracta d'un confitat en fred que aconsegueix preservar al màxim les propietats organolèptiques de la matèria primera, evitant que el resultat final s'endureixi o es caramel·litzi com passa amb el procés de confitat tradicional. A més, el procés permet que la quantitat de sucres afegits sigui menor que en el procés tradicional, obtenint un gust més pur i menys dolç, respectant al màxim el gust original i aconseguint una concentració de fruita, flors o hortalisses més gran.