Més vistes

Fruit pectin NH, Sosa

Codi 58030000-58030002-58030031
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelificantes
  • Familia: Texturizantes
Pectina LM amidada amb sals retardants. Mode d'ús: Integrar la pectina a 40ºC juntament amb el sucre amb forta agitació. Portar a ebullició. Afegir l'àcid després de l'activació. Especificacions: - PH adequat 3,5 - 3,7. - Mínim un 40% de sucre afegit + àcid Observacions: - Gelificació lenta. - Efecte final a les 24h. - gels ferms, brillants i elàstics. - Termorreversible. - Congelable. Elaboracions: Per nappage de fruites, gelificats de fruites, melmelades i pastes de fruita no tradicionals (menys índex de sucre) on la incorporació d'àcid no sigui un inconvenient.
  • Dosificación: 3,5-40 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58030000 500 g
58030002 2 kg
58030031 20 kg

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.