Fricandó

INGREDIENTS
180 g tapa plana de vedella
10 g farina
20 g sofregit de ceba Culinary Journey
10 g Tomàquet Concentrat Culinary Journey
25 g Assortit de Bolets liofilitzats Sosa
10 ml de brandi
1 fulla de llorer
10 g Fons de Bou Culinary Journey
1 l aigua
10 Ametlles repelada Torrada Sosa
1 gra d'all
1 manat de julivert
q/s Sal

ELABORACIÓ
Tallar la carn en filets fins, salpebrar i fregir prèviament enfarinada. Reservar.

En un pot, barrejar el sofregit de ceba i el tomàquet Concentrat, ofegar 1 min i afegir la farina.

Torrar 2 minuts més i mullar amb el brandi.

Reduir el brandi fins que quedi sec i mullar amb l'aigua. Afegir el Fons de Bou i submergir la carn en el sofregit.

Afegir el llorer amb els bolets prèviament hidratades.

Deixar cuinar aproximadament 30 min fins que la carn estigui tendra i sucosa.

En aquest punt, afegir una picada a base d'ametlles, all i julivert per lligar la salsa i deixar cuinar 3 minuts més.

Servir en un plat fons amb julivert picat per sobre.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.