Més vistes

Maduixa liofilitzada en pols, Sosa

Codi 44050339-02160444-44050342-44050706
  • Marca: Sosa
  • Colección: En Polvo

Maduixa liofilitzada en pols, Sosa

Amb les fruites i verdures liofilitzades de Sosa Ingredients pots disposar d'elles durant tot l'any, sense haver de preocupar-te si és o no temporada.

Producte natural en pols que pot utilitzar-se com a colorant Taste Colour.

Dosificacions orientatives per obtenir les tonalitats mostrades:

  • Croissant: 100 g/kg
  • Pa de pessic: 100 g/kg
  • Merenga: 100 g/kg
  • Macaron: 20 g/kg + 10 g/kg Food Colour vermell
  • Glacejat reial: 140 g/kg
  • Gelatina: 70 g/kg
  • Cobertura: 200 g/kg + 100 g/kg mantega de cacau. Conxat 3h.
  • Mantega de cacau: 100 g/kg
  • Gelat: 50 g/kg
  • Crema pastissera: 50 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
02160444 25 g
44050339 5 Kg
44050706 20 kg
44050342 250 g

La liofilització és un procés de deshidratació en fred, en el qual s'elimina gairebé del tot l'aigua de la matèria primera congelada per sublimació. A el no emprar calor com altres processos d'assecatge, es manté l'essència del producte, tant a nivell nutricional com les seves característiques organolèptiques, preservant els valors de la matèria primera a l'màxim.

La gamma Taste Colour està formada per productes naturals extrets amb mètodes físics mitjançant liofilització, esprai dry i assecat tradicional. També a partir de sucs de fruites i verdures, sotmesos a un procés de concentració, evaporació i filtració. Conserven color i sabor de l'ingredient original. Es consideren ingredients, no additius, sense limitació de dosificació.