Més vistes

Freeze Veggie Gel (500g), Sosa

Codi 58050078
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelificantes
  • Familia: Texturizantes
Gelificant d'origen vegetal que accepta la congelació, una barreja a base de carragenat, goma garofí i goma xantana. Propietats: Gelatina transparent i resistent a la congelació. Mode d'ús: Barrejar la pols amb la resta de sòlids, afegir al líquid i agitar fortament. Escalfar la barreja a mínim a 80ºC. Un cop es refreda per sota de 40ºC ja comença a gelificar. Observacions : No actua amb alcohol ni oli. Observacions: Falsa esferificació / Falsa pâte fruit / Altres elaboracions de gelatines en fred per a pastisseria
  • Formato: 500 g
  • Dosificación: 100 g/kg

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.