Més vistes

Free Mold Hard (1kg), Sosa

Codi 92100001
  • Marca: Sosa
  • Colección: Free Mold
  • Familia: Texturizantes
Material bicomponent consistent en:
  • Component A: Silicona apta per contacte amb aliments
  • Component B: Agent de curat, catalitzador
Propietats: Pasta fluïda que endureix mitjançant l'acció d'un catalitzador. S'obté un material flexible, tou, antiadherent i resistent a un rang ampli de temperatures.
Mode d'ús: la superfície de l'original ha d'estar neta i lliure de residus. Aboqui en un recipient net 100 g del component 'A' i 10 g del component 'B' i barregi bé fins que el component 'B' estigui completament dispersat a la base. No barregi durant un període de temps prolongat ni exposi la barreja a temperatura superior a 35ºC. És preferible barrejar sempre petites quantitats per assegurar una bona barreja del component 'A' i del component 'B'.
El material catalitzador curarà en un termini de 18-24 h a una temperatura ambient de 22-24ºC formant un motlle de goma flexible que pot separar-se fàcilment de l'original.
Aplicació: Elaboració de motlles de silicona, aptes per a ús alimentari, congelació i cocció.
Observacions: Es recomana eliminar l'aire atrapat col·locant la barreja en una cambra de buit, deixant que s'expandeixi completament i tot seguit es col·lapsi. Mantingui la barreja durant 1-2 minuts més a la cambra de buit i després procedeixi a examinar; si no apareixen bombolles d'aire pot utilitzar-la. En treure l'aire de la barreja en buit es produirà un augment de volum de 3 a 5 vegades pel que convé utilitzar un recipient prou gran.
Si no disposa d'un equip per treure l'aire en buit, pot minimitzar les oclusions d'aire barrejant una petita quantitat del component 'A' i del component 'B' i, de seguida amb ajuda d'un pinzell aplicar sobre l'original una capa d'1 o 2 mm. Mantenir a temperatura ambient fins que la superfície estigui lliure de bombolles i la capa hagi començat a curar. Barregi una altra quantitat de component 'A' i component 'B' i aboqui la barreja el més aviat possible sobre l'original, evitant les oclusions d'aire.
Elaboracions: Reproduccions exactes de qualsevol tipus de figura per omplir amb mousse, xocolates, caramels, gelatines, gelats, etc.

* Producte no comestible.
  • Formato: 1 kg
  • Dosificación: 10% de catalizador / 90% de silicona