Festucs amb xocolata blanca i casis

INGREDIENTS
80 g Grosella Negra Sencera Liofilitzada Sosa
50 g mantega de cacau
500 g cobertura blanca
500 g Pistatxos Crus Sosa

ELABORACIÓ
Moldre el Grosella Negra Sencera Liofilitzada Sosa i reservar.

Afegir el cassis mòlt (grosella) a la cobertura i la mantega de cacau foses
Homogeneïtzar amb la batedora i posar en una màniga pastissera. Mantenir a 36ºC.

Escudellar la barreja de cobertura blanca, mantega i cassis al Confi Kit i deixar cristal·litzar.

Afegir els Pistatxos Crus Sosa a Confi Kit.

Escudellar més barreja de xocolata i deixar cristal·litzar.

Opció 1: Deixar cristal·litzar a temperatura ambient (màx. 18ºC).

Opció 2: Refredar amb aire fred.

Opció 3: Refredar amb nitrogen cryo-esprai.

Opció 4: Treballar amb els fruits secs prèviament congelats.

Repetir els primers passos les vegades necessàries fins aconseguir el gruix desitjat.

Col·locar sobre una placa i deixar cristal·litzar.

Leave a Reply