
INGREDIENTS
80 g Grosella Negra Sencera Liofilitzada Sosa
50 g mantega de cacau
500 g cobertura blanca
500 g Pistatxos Crus Sosa
ELABORACIÓ
Moldre el Grosella Negra Sencera Liofilitzada Sosa i reservar.
Afegir el cassis mòlt (grosella) a la cobertura i la mantega de cacau foses
Homogeneïtzar amb la batedora i posar en una màniga pastissera. Mantenir a 36ºC.
Escudellar la barreja de cobertura blanca, mantega i cassis al Confi Kit i deixar cristal·litzar.
Afegir els Pistatxos Crus Sosa a Confi Kit.
Escudellar més barreja de xocolata i deixar cristal·litzar.
Opció 1: Deixar cristal·litzar a temperatura ambient (màx. 18ºC).
Opció 2: Refredar amb aire fred.
Opció 3: Refredar amb nitrogen cryo-esprai.
Opció 4: Treballar amb els fruits secs prèviament congelats.
Repetir els primers passos les vegades necessàries fins aconseguir el gruix desitjat.
Col·locar sobre una placa i deixar cristal·litzar.