Més vistes

Excalibur PRO EXC10EL 10 safates, deshidratador professional, 100% Chef

Codi LMQF0000126
  • Marca: 100%Chef
  • Colección: Tool Concepts
  • Familia: Deshidratación
La nova Deshydratador Excalibur professional. Una perfecta combinació entre l'eficàcia d'un model industrial i el tamany perfecte per al seu negoci. Amb un cos totalment d'acer inoxidable de doble capa aïllant assegura el seu rendiment tèrmic amb un baixíssim consum. 10 safates de reixeta fabricades en acer inoxidable una mica més àmplies que les dels seus modelos de plàstic, confereixen una mica més de 1.20 m2 de superfície de deshidratació. Altures regulables, fàcil neteja, sense olors, altament silenciosa, 2 portes de vidre de seguretat i amb obertura a 90º permeten carregar i descarregar la màquina amb plena comoditat. Totes les prestacions Excalibur gràcies al seu fiable sistema patentat Parallex™ (Horizontal Air Flow) ara amb una hèlix més eficaç. Control de temperatura digital amb millor estabilitat i fins a 99 hores programables de treball. La major eficiènciaper a deshidratar del mercat.Potència 600W. Pes 15.8 Kg. Fabricat a U.S.A.
  • Modelo: 70/0001
  • Unidades: 1
  • Medidas: 43 x 44 x 52 cm
  • Potencia: 600 W

Excalibur revoluciona el món dels deshidratadors a la cuina !! Ja fa uns anys que la deshidratació va entrar amb força dins de les tècniques emprades pels cuiners. La prova està en la gran comanda i interès per les diferents màquines que hi ha al mercat. La seva facilitat d'ús, rendiment i diferents possibilitats d'ocupació obren al professional una nova manera de preparar aliments i generar textures cruixents amb més precisió, substituint el forn com assecador. Per què adquirir un deshidratador Excalibur® i no altres imitacions? Ràpid, senzill, net, econòmic i eficient ... No hi ha un altre igual. Excalibur® va promoure l'únic equip muntat per revers que permet un flux d'aire horitzontal o paral·lel: el Sistema Parallexx®. Ara Excalibur® fa de l'assecat una fàcil i perfecta eina per al cuiner més exigent. Possiblement el millor deshidratador del món.

El deshidratador que avui coneixem va néixer i es va desenvolupar per cobrir les necessitats d'una gran quantitat de persones que basen la seva alimentació en la salut i els productes naturals o crus. La gran experiència dels fabricants de les principals marques ha permès l'evolució i la millora de les prestacions d'aquests aparells. Les principals diferències entre la majoria dels aparells que hi ha al mercat resideixen en la grandària, capacitat i en el material de construcció. Però gairebé tots els deshidratadors tenen la mateixa manera de funcionar. Els deshidratadors convencionals generen la calor a la part inferior apilant les diferents safates rodones perforades on es distribueixen els aliments amb la llarga llista d'inconvenients que això produeix. Excalibur va patentar el seu Patent Mundial Parallexx®, un nou sistema de deshidratació molt pràctic que assegura una gran producció gairebé sense control del procés.

Amb un únic sistema de repartiment de calor Excalibur Parallexx® assegura un perfecte deshidratat per a tot tipus d'aliments (formatges, carns, peix i mol·luscs, verdures i fruites, espècies, bolets, flors, pastes, etc.) A més, gràcies al seu sistema de safates i motor posterior obre un ampli camp de possibilitats a l'hora del deshidratat de salses, cremes, iogurts, formatges, escumes, mousse, masses, etc.

Els deshidratadors Excalibur® disposen de diferents accessoris i complements amb els quals podràs realitzar preparacions fins ara impensables. Fulles de silicona, teflexx, fulles encunyades, safates de recanvi, antioxidants i conservadors del color, gel de sílice, etc. A més de disposar d'un complet manual d'instruccions, recanvis i assistència tècnica en tot moment.