Estofat de pollastre amb arròs basmati

INGREDIENTS
1 c.s. Pasta de Garam Massala Culinary Journey
200 g carn de pollastre
1 c.c. Fons de Pollastre Culinary Journey
100 g Arròs Basmati Sosa
q/s Chutney de Hortalisses Culinary Journey
q/s Oli
q/s Aigua

ELABORACIÓ
Prèviament, barrejar l'arròs amb aigua temperada amb sal fins que cobreixi un dit per sobre de l'arròs.

Portar a ebullició tapat, baixar el foc i cuinar durant 10 minuts a foc lent.

Tallar el pollastre i barrejar amb la Pasta de Garam Massala. En una paella afegir oli i el pollastre trossejat.

Cuinar a foc mitjà durant 3 min.

Afegir aigua i el Fons de Pollastre i cuinar durant 7-10 min més a foc lent fins que la salsa s'hagi reduït.

Presentar l'estofat de pollastre amb arròs basmati i el Chutney de Hortalisses.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.