Espelma d'oli de mel i llimona

INGREDIENTS

100 g Oli d'oliva
3 g Wax Concept Sosa
5 gotes Aroma de Llimona Natural Sosa
10 gotes Aroma de Mel Sosa

Suggeriment de presentació:
Pa de Coca El Raiguer
Cristalls de Sal Mediterrània Sosa

ELABORACIÓ

Escalfar l'oli d'oliva amb el Wax Concept al bany maria fins a 65ºC.

Una vegada calent, remoure amb varetes fins a dissoldre. Afegir les gotes d'Aroma de Llimona i Aroma de Mel i remoure.

Abocar l'oli aromatitzat a una llauna de presentació. Refredar a la nevera fins que solidifiqui la mescla.

A part, tallar tres metxes de fil i trenar. Fondre una mica de Wax Concept, banyar la trena anterior i reservar.

Una vegada solidificada la espelma, introduir la trena de fil al centre i doblegar la punta amb cura. Tancar la llauna i servir.

Presentar obrint la llauna i encenent la espelma, acompanyada torrades fines de Pa de Coca i Cristalls de Sal Mediterrània.

Leave a Reply