Esfera de coco-rom amb pinya COLD CONFIT®

INGREDIENTS

Pel licor de texturitzat:
100 ml. Coco i rom licor
0,2 g Xantana

Per a l'esfera de coco:
100 ml Llet de coco
q/s d'oli

Per a l'acabat:
q/s Pinya cold confit

ELABORACIÓ

Pel licor de texturitzat:

Afegir xantana al rom amb molta suavitat per evitar grumolls.

Barrejar amb un batidor de filferro fins que és dissolgui per complet. La textura serà més gruixuda.


Per a l'esfera de coco:

Obrir una esfera de plàstic de 50 cm. Greixar l'interior amb oli de coco i omplir la meitat amb llet de coco. Tancar-la.

Omplir el recipient amb 250 ml de nitre nitrogen líquid i col·locar-ho a l'interior de l'esfera. Moure en totes els direccions perquè tota la llet de coco és congeli.

Obrir l'esfera i eliminar el coco suaument. Fer un forat amb un pal calent i introduir el licor amb una xeringa. Mantenir al congelador.


Per a l'acabat:

Posar una mica de cold confit (com una grandària de cullera) al plat i col·locar l'esfera a la part superior.

Leave a Reply