Escopinyes amb escuma de salsa aperitiu

INGREDIENTS
250 g Salsa Aperitiu Culinary Journey
50 g aigua
30 g Proespuma Fred Sosa
q/s Encenalls Copeaux de Llimona Cold Confit Sosa
q/s Escopinyes

ELABORACIÓ

En un pot, col·locar les escopinyes i tapar, posar al foc i deixar que s'obrin.

Aquest procés dura aproximadament 2 min.

Un cop oberts, retirar del cassó i refredar.

A part, barrejar la Salsa Aperitiu amb l'aigua i el Proespuma Fred, triturar amb túrmix, omplir el sifó i tancar.

Afegir 2 càrregues de gas i reservar a la nevera.

Disposar les escopinyes en un plat amb unes tires de Llimona Cold Confit i uns punts d'escuma de salsa d'aperitiu per acabar.

Es pot presentar també en una llauna de conserva amb les escopinyes al voltant i l'escuma al centre.

Leave a Reply