Més vistes

Enzymatic Fruit Peel, Sosa

Codi 58300005-58300006
  • Marca: Sosa
  • Colección: Aglomerantes y Enzimas
Per pelar cítrics: Punxar la pell del cítric perquè pugui penetrar bé la solució.
Dissoldre 1 part d'enzim en 10 parts de aigua, posar el cítric en borsa cobert per aquesta solució i fer el buit.
Esperar uns 20 minuts i pelar.
Esbandir la fruita amb aigua freda per treure l'enzim residual

Per cítrics pelats (per eliminar la part fibrosa blanca )
Dissoldre 1 part d'enzim en 10 parts d'aigua, posar el cítric pelat en borsa cobert per aquesta solució i fer el buit.
Posar la bossa al bany maria a 40ºC.
Esperar uns 20 minuts i comprovar que la part blanca fibrosa es retira molt fàcilment.
Esbandir la fruita amb aigua freda per treure l'enzim residual
  • Dosificación: 1 parte de enzima / 10 partes de agua
Opcions
Codi: Formato:
58300005 50 g
58300006 1 kg