Més vistes

Emulsionant en pasta (1kg), Sosa

Codi 59000000
  • Marca: Sosa
  • Colección: Emulsionantes
  • Familia: Texturizantes
Barreja de glicemul i sucroemul en base aquosa.

Propietats: Emulsions amb molta estabilitat.
Mode d'ús: Aplicar directament en fred.
Aplicació: Qualsevol tipus d'elaboració líquida amb una part greix.
Observacions: Color blanc-ivori, sabor lleugerament dolç i aroma neutre.
Elaboracions: Vinagretes emulsionades / Maioneses de fruites o verdures sense ou
* es pot afegir un espessidor per adquirir consistència (Ex.: Xantana, Goma Guar)
  • Formato: 1 kg
  • Dosificación: 5-10 g/L
En el cas de l'emulsionant en pasta i pel fet que ja s'ha realitzat la barreja a 60ºC s'aplica directament en fred.
Si unim els dos productes aconseguirem emulsions amb molta estabilitat i versatilitat doncs realitzen en fred totes les funcions descrites pels dos anteriors.
L'emulsionant en pasta ens permet unir elements no miscibles entre ells. Aquesta unió és totalment estable, només es desestructura en aplicar temperatures elevades.
Suporta molt bé processos de congelació i descongelació. No té problemes en unir productes àcids, salats, ni ensucrats.
Obtenció de maioneses diverses sense ou amb una mica de xantana o goma guar.

AGENTS EMULSIONANTS: Una emulsió és la unió més o menys estable de molècules greixoses i aquoses. Una emulsió és en principi inestable i, amb el temps, les gotetes de la fase dispersa tendeixen a reagrupar-se, separant-se de l'altra fase. És el que passa, per exemple quan es deixa en repòs una barreja prèviament agitada d'oli i aigua. Perquè aquest fenomen de dispersió no es produeixi s'utilitzen els emulsionants, que se situen en la capa límit entre les gotetes i la fase homogènia. La cuina i sobretot la pastisseria és, podríem dir, la llarga història d'amor entre aquestes dos tipus de molècules aparentment irreconciliables que s'uneixen en una elaboració culinària. De fet, ens serà difícil trobar una aplicació de pastisseria o cuina sense emulsió. Pràcticament totes les salses tradicionals intenten solucionar un problema d'emulsió i una enumeració ràpida de les emulsions en cuina i en rebosteria ens indiquen la gran importància d'aquest tema: salses, maioneses, cremes, gelats, aires, suflés, pa de pessic, ganache, mousse etc. La gamma d'emulsionants de Sosa Ingredients cobreix les necessitats d'emulsió de la gastronomia moderna sota el principi de màxim respecte als sabors emulsionats.