Més vistes

Elastic (650g), Sosa

Codi 58050036
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelificantes
  • Familia: Texturizantes
Barreja de goma garrofí i un carragenat.

Propietats: Gelificant molt elàstic.
Mode d'ús: Abocar la pols amb el resta de sòlids sobre el líquid i escalfar.
Aplicació: Qualsevol elaboració líquida.
Observacions: Resisteix la congelació.
Elaboracions: Gelatines elàstiques.
  • Formato: 550 g
  • Dosificación: 25-50 g/kg
Elastic és segurament la gelatina tova més elàstica del mercat. Està composta per un carregenat (tipus d'alga) i goma (garrofí) i maltodrextrina, entre d'altres. Aquests dos elements units ens permeten obtenir un gel totalment transparent i elàstic. Per treballar aquesta gelatina és important que la barregem a temperatura ambient, i després la escalfarem a una temperatura mínima de 65ºCC (millor ebullició), perquè s'hidrati i gelifiqui. Un cop gelificada proporciona una tela elàstica, que es pot estirar i manipular, fins i tot per cobrir superfícies. Es recomana no utilitzar mitjans altament àcids doncs tendeix a trencar-se i no qualla. Un cop gelificada s'ha de manipular freda, doncs no permet temperatura posterior, i es desestructura. Ideal per elaborar gels en rebosteria i restauració amb efecte elàstic. És divertit posar-ho en un got i després posar un sòlid que sembla que quedi surant en la superfície del mateix.
Podem congelar-la.

AGENTS GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) I la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.