Duck rolls amb salsa agredolça

INGREDIENTS
1 cuixa d'ànec confitat
15 g xiitake fresc
20 g Salsa Agredolça Culinary Journey
200 g pasta de full
150 g porro
q/s Farina
q/s Fruit & Sauce de Pera Cold Confit Sosa

ELABORACIÓ
En una paella, ofegar el porro tallat en juliana uns 5 min.

Afegir el xiitake picat i cuinar 2 minuts més. Retirar del foc i reservar en un bol.

Esmollar la carn de la cuixa d'ànec amb les mans i barrejar al sofregit previ.

Condimentar el conjunt amb la Salsa Agredolç i rectificar de sal.

Estirar la pasta de full amb l'ajuda d'un corró i una mica de farina perquè no s'enganxi a la superfície, omplir amb una fina capa de farciment d'ànec i enrotllar.

Tallar unes peces de 1,5 cm d'ample, col·locar en una font per forn amb paper de forn a la base perquè no s'enganxi.

Enfornar 17 min a 180ºC.

Un cop fred servir amb uns daus de pera Cold Confit sobre.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.