Més vistes

Droplets Home Edition sabors frescos (6x7g), Droplets by Javier de las Muelas

Codi 46990075
 • Marca: Droplets
 • Colección: Droplets Home Edition
Amb unes gotes podem reinterpretar còctels i plats sempre buscant innovació i creativitat, barrejant els diferents matisos de vegetals, espècies i fruites, obtenint així singularitat i consistència en totes les nostres creacions. Els seus usos són il·limitats: còctels, infusions, gin & tònics, salses fredes i calentes, vinagretes, guarniments, sucs, olis aromatitzats, rebosteria, etc.. Es barregen amb facilitat amb tot tipus de líquids, no contenen alcohol i són 100% naturals. Un regal per als sentits. Caixa amb 6 goters:
 • Freshly Cut Celery (7 g)
 • Hot Chili Pepper (7 g)
 • Sweet Violets (7 g)
 • Fresh Ginger (7 g)
 • Orange Blossom Honey (7 g)
 • Mediterranean Rosemary (7 g )

També inclou un receptari per aprendre a introduir els Droplets a les nostres receptes més quotidianes.

 • Formato: 6 x 7 g

Droplets és un ingredient gastronòmic capaç d'aportar tota la frescor del gust triat. 100% natural i sense alcohol, obre infinites possibilitats en gastronomia, tant en cuina com en mixologia. Permet transformar amb escasses gotes tot el que es desitgi, doncs és aromàticament molt potent. Són la nova creació de Javier de las Muelas, que ens introdueix en un nou món fascinant i màgic. A través d'unes gotes podrem recrear sabors i aromes fresques per als nostres Gin & Tonics, còctels o infusions.

 • Freshly Cut Celery: un api acabat de tallar en forma de gotes plenes de sabor. Així de fàcil és crear aperitius amb cítrics i vins de Jerez, afegir frescor a un Bloody Mary o elaborar una fina crema de formatge Stilton amb un envoltant gust d'api.
 • Hot Chili Pepper: per fi podem crear Còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant.
 • Sweet Violets: com el seu nom indica, reprodueix un intens gust de violetes. Una aroma deliciós per a l'elaboració de delicats Gin & Tonics i còctels florals sense necessitat d'afegir sucre (com en el cas de licors o xarops) i per descomptat, com a ingredient.
 • Fresh Ginger: cítric, picant, fresc i protagonista. Aquesta particular arrel és capaç de despertar receptes que tenen un gust apagat, simple. 'Fresh Ginger' com el seu nom indica, reprodueix amb exactitud el sabor i aroma del gingebre acabat de tallar, això sí, amb un avantatge que el fa imprescindible: mitjançant precises gotes que ens donen la capacitat d'aportar la quantitat exacta, doncs el gingebre és un ingredient difícil d'afegir amb precisió.
 • Orange Blossom Honey: una mel de taronger fresca i delicada que no endolceix. Aquest és l'atractiu de 'Orange Blossom Honey', poder incorporar de forma significativa mel a elaboracions que no són dolços. Podem elaborar un 'Honey Martini' perfectament sec o servir una Whiskey de Kentucky vestit amb delicades notes de mel sense necessitat de endolcir. Una mel sense limitacions.
 • Mediterranean Rosemary: per fi podem crear còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant.Podem elaborar un 'Honey Martini' perfectament sec o servir una Whiskey de Kentucky vestit amb delicades notes de mel sense necessitat de endolcir. Una mel sense limitacions.
 • Mediterranean Rosemary: per fi podem crear còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant. Podem elaborar un 'Honey Martini' perfectament sec o servir una Whiskey de Kentucky vestit amb delicades notes de mel sense necessitat de endolcir. Una mel sense limitacions.
 • Mediterranean Rosemary: per fi podem crear còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant. per fi podem crear còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant. per fi podem crear còctels i plats picants amb total precisió. 'Hot Chili Pepper' és un Droplet net, cristal·lí, sense notes avinagrades i que ens ofereix un picant saborós que ens evoca a uns jalapeños acabats de tallar. Servint les gotes precises, les nostres elaboracions tindran sempre el punt just d'aroma i picant.