Crema de pastanaga i cítrics amb formatge fresc

INGREDIENTS
300 g pastanaga
1 l d'aigua
30 g formatge fresc
q/s Chutney de Pastanaga Culinary Journey
q/s Oli d'oliva verge extra
15 g nata
1 llima kafir
q/s Encenalls Copeaux de Llimona COLD CONFIT® Sosa
q/s Sal

ELABORACIÓ
Bullir la pastanaga pelada i tallada a rodanxes en aigua fins que aquest cuita però cruixent, escórrer i triturar amb una mica d'aigua de la cocció i oli d'oliva verge extra.

Rectificar de sal i reservar.

A part, treballar el formatge crema amb la nata i una mica de ratlladura de pell de llima kafir, rectificar de sal i reservar.

Disposar a la base d'un plat soper uns piles de formatge crema, uns daus de Chutney de Pastanaga, unes tires de Encenall de Llimona Cold Confit, unes flors comestibles, làmines de pastanaga crua i una mica de ratlladura de pell de llima kafir.

Leave a Reply