Crema de llimona sense ou

INGREDIENTS

180 g Sucre
10 g Natur Emul Sosa
300 g Puré de llimona
17 g Fruit Pectin NH Sosa
348 g Aigua
140 g Mantega el 82% Elle & Vire
5 g Pasta de Pell de Llimona Confitada Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar el sucre amb el Natur Emul i la Fruit Pectin NH en un bol.

Escalfar l'aigua amb el puré de llimona a 40ºC.

Afegir a cassó la barreja de sòlids en forma de pluja, remenant fins que quedi ben dissolt.

Un cop ben integrat, escalfar a 85ºC sense deixar de remenar.

Retirar del foc i deixar refredar a 40ºC.

Afegir la mantega i la Pasta de Pell de Llimona Confitada.

Emulsionar amb túrmix.

Tapar amb paper film i reposar una nit a la nevera. Utilitzar.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.