Més vistes

Crema de cacauet, Culinary Journey

Codi 19011500-19021501
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Chutneys y Agridulces
  • Familia: Frutos Secos
El seu origen es remunta als inques, els quals ja la menjaven fa 5000 anys. Va ser en el continent nord-americà, uns segles més tard, on va evolucionar a la versió que coneixem avui dia.
  • Época: s. XVII
  • Zona: Cocina Anglosajona
  • Subzona: Cocina Americana
  • Ingredientes principales: Cacahuete.
Opcions
Codi: Formato:
19011500 300 g
19021501 1 kg

El món anglòfon, amb països i zones ben diferenciades, té en comú costums culinaris que els agermana, introduïts pels primers colons i els immigrants. És el cas de l'arribada dels nous colonitzadors a la zona d'Oceania i, sobretot, a Nova Zelanda, que va influenciar la cuina dels maoris, la població autòctona de l'illa, o dels irlandesos als Estats Units, que van emigrar d'Irlanda al segle XIX.

En tota la zona fan grans plats de carn amb les seves variants, així com cuina de peix, que varia molt d'un continent a l'altre en funció de les espècies autòctones. Les salses i condiments són un apartat culinari important. Més picants a la zona americana, on normalment no es fan servir per cuinar-les combinades amb altres ingredients, sinó per acompanyar els plats, com la barbacoa i el quètxup. A la zona europea, són més agredolces i acidulades, fetes a base d'herbes com la salsa de menta; o a base de crema, fruits del bosc o cítrics les dolces.