Més vistes

Conxadora" Twin Stones", 100% Chef

Codi HTID0000229
  • Marca: 100%Chef
  • Capacitat 2 Litres
  • Pedres de granit totalment naturals i d'alta qualitat.
  • Refina la mida de partícula a menys de 20 microns
  • Disseny sofisticat i elegant
  • El silenciós motor està dissenyat i provat per funcionar contínuament fins a 48 hores
  • Interruptor de tall accionat per calor per evitar el sobreescalfament
  • Fàcil de transportar per la seva mida i pes manejable. Es pot registrar com a equipatge amb sobrepès en els vols
  • 1 any de garantia limitada de fabricant.
  • Certificació CE

Especificacions tècniques:

    130 RPM.
- Diàmetre de l'tambor: 25 cm
- Alçada de l'tambor: 17 cm
- Diàmetre de la pedra del corró: 10 cm
- Ample de la pedra del corró: 4,5 cm
- Voltatge: disponible en 230V 50 Hz i 110V 60Hz
- Potència: 200 watts

DOLÇOS
Salses i purés: emulsionats amb olis i mantegues per obtenir textures llises i delicades.
Xocolata saborizado: Inventa cobertures de xocolata amb sabors inèdits com l'alfàbrega o el curri.
Giandujas: Integra completament xocolata, sucre i pastes de fruits secs i obteniu mescles llises i brillants.
Mels: Aromatitza mels amb espècies, herbes aromàtiques liofilitzades o altres ingredients per obtenir textures i perfums únics.
Pralinés: Transforma qualsevol tipus de garapinyat en una pasta de praliné a força de pistatxos, ametlles, nous ...

SALATS
Greixos: Afegeix l'aroma desitjat a una base greixosa com mantega o llard de porc.
Mostasses: Crea la mostassa signature del teu restaurant afegint sabors i notes aromàtiques úniques.
Pastes de cereals i llegums: Alternatives sense gluten ni llevat a les masses fermentades tradicionals.
Olis: Olis aromatitzats combinant espècies, fruites o verdures liofilitzades.
Cobertures amb mantega de cacau: Utilitza la mantega de cacau per crear cobertures dolces o salades per bomboneria o dragees.