Més vistes

Coca d'oli – focaccia oli i sal precuita ECO (375g-15u), Fermentus

Codi RAI17002
  • Marca: Fermentus
Coca d'oli (focaccia d'oli i sal) precuita ecològica. Farina de blat ecològica, massa mare ecològica i oli d’oliva verge extra ecològic.

*Descongelar 20 minuts i coure 5 minuts a 210-220ºC.
  • Formato: 375 g - 15 u
  • Unidades: 15
  • Medidas: 23 x 19 cm

A Fermentus s'elabora el pa amb massa mare natural i farines ecològiques, amb llargues fermentacions que faciliten la digestió i aconsegueixen millorar-ne la conservació, sense haver d'incorporar cap tipus de millorant químic, additiu o emulsionant. Es funy el pa a mà, d'un en un, aconseguint així un pa rústic, amb olor intensa, crosta marcada i amb un alt valor nutricional.

  • Detalle Nutricional: Bio
  • :