Closca de macaron sense proteïna animal

INGREDIENTS

210 g Aigua
23 g Potatowhip Sosa
2 g Gelespessa (Xantana) Sosa
250 g Sucre Llustre Sosa
500 g Mix Macaron Sosa
0.8 g Colorant Groc Llimona en Pols Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar l'aigua amb el Potatowhip i el gelespessa i triturar un minut per assegurar una correcta integració.

Separar la barreja en dues parts iguals.
Abocar la meitat de la barreja en un bol i muntar amb la Kitchen Aid.
Quan estigui ben muntat, afegir el sucre llustre en tres vegades, a manera de merenga francès mentre se segueix muntant.

Mentrestant, barrejar la segona meitat de la barreja amb el Mix Macaron i el Colorant Groc en Pols, aconseguint un massapà.
Un cop muntat, combinar un terç de la merenga en el massapà per obtenir una base més lleugera.

Integrar bé amb una espàtula de silicona i afegir la resta de la merenga amb moviments envoltants per preservar l'aire al seu interior.
Disposar el resultat en una mànega pastissera amb broquet llisa de 5 mm.

Escudellar els macarons de la mida desitjada sobre un tapet de silicona.
Deixar assecar 30-45 minuts.
Coure al forn a 150 º C durant 9 minuts.
Refredar i reservar les closques.

Leave a Reply