Caramel de coco i citronel·la

INGREDIENTS

200 g Cremsucre Sosa
100 g Glucosa líquida Sosa
30 g Aigua
10 g Mantega el 82% Elle & Vire
q/s Arrebossat de coco i citronella

ELABORACIÓ

Barrejar el Cremsucre amb la Glucosa Líquida i l'aigua i caramel·litzar a 190ºC.

Retirar del foc i afegir la mantega, remenant bé fins que aquesta quedi ben dissolta.

Estendre el caramel sobre una estoreta de silicona per deixar-ho cristal·litzar.

Un cop fred i ben cristal·litzat triturar el caramel amb un robot de cuina fins a obtenir una pols ben fina.

Estendre la pols obtinguda utilitzant un colador fi sobre una estoreta de silicona creant una capa subtil.

Enfornar 2-3 minuts a 200ºC perquè caramel·litzi creant una textura irregular i orgànica.

Retirar del forn i escampar en calent l'arrebossat de coco i citronela per sobre, perquè s'adhereixi millor.

Deixar refredar i tallar trossos irregulars per utilitzar.

Leave a Reply