Cannelloni vegetal de kuzu

INGREDIENTS

Per a la làmina glutinosa a manera de pasta:
20 g Fons de verdures Culinary Journey
500 g Aigua
80 g Promochi (Kuzu) Sosa
q/s Aigua
q/s Sal
q/s Pebre

Pel farciment vegetal:
200 g Verdures tallades en brunoise fina
3 g Gelburguer Sosa
10 g Brou de verdures
(fet a partir de Fons de verdures Culinary Journey)

Per la salsa:
100 g Brou de verdures
(fet a partir de Fons de verdures Culinary Journey)
1 g Xantana clear Sosa

ELABORACIÓ

Per la làmina glutinosa a manera de pasta:

Barrejar tots els ingredients i portar a ebullició sense deixar de remoure. Treballar la pasta fins que es desprengui de les parets del cassó.

Posar la pasta entre dos tapets de silicona i estirar amb corró la massa fins que aquest molt fina. Deixar reposar 2 hores a la nevera.


Pel farciment vegetal:

Barrejar les verdures amb el Gelburguer i afegir el brou, barrejar de nou fins a homogeneïtzar.

Omplir les fulles de pasta promochi amb la mescla de verdures.


Per la salsa:

Barrejar els ingredients en fred amb ajuda de varetes. Escalfar a 80ºC i salsejar el caneló.

Cobrir amb parmesà ratllat i gratinar els canelons al forn a 180ºC.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.