Calamars glacejats amb ceba

INGREDIENTS
2 calamars frescos
30 g Fons de Ceba Culinary Journey
50 ml aigua
q/s cibulet

ELABORACIÓ
Netejar els calamars i obrir per obtenir una làmina.

Amb la part exterior cap amunt marcarem en forma de reixeta amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat i tallem a làmines de 3x10 cm aproximadament.

Disposar sobre una safata metàl·lica i rostir lleugerament amb ajuda d'un bufador per la part de la reixa.

En una paella calenta, abocar el Fons de Ceba diluït en l'aigua, reduir fins a obtenir pràcticament una textura de salsa.

En aquest punt, afegir els calamars en el fons i cuinar lleugerament fins que es enrosquen en si mateixos i la salsa tingui textura de glacejat.

Disposar en un plat i setinar amb la salsa.

Escampar el cibulet picat.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.