Més vistes

Cal morta (hidròxid de calci) (350g), Sosa

Codi 59030001
  • Marca: Sosa
  • Familia: Texturizantes
Hidròxid de calci i òxid de calci. Aplicació: Enduriment de fruites i verdures (tipus carabassa i tomàquet) abans del confitat. Mode d'ús: Diluir mitja cullerada de calç morta per litre d'aigua i deixar la fruita o verdura en remull durant 12h. Esbandir molt bé amb abundant aigua abans de confitar. Aplicació: 'nixtamalització' del blat de moro. Mode d'ús: Bullir durant 20 minuts 1 kg de blat de moro en 4l d'aigua i 2 cullerades de calç morta. Reposar 12h. Esbandir molt bé amb abundant aigua abans d'utilitzar. Observacions: Pel seu ús portar guants, roba protectora, ulleres i màscara de protecció. Mantenir allunyat de l'abast dels nens. Corrosiu. El producte pot atacar o destruir metalls i causar danys irreversibles a la pell, ulls o altres teixits vius, en cas de contacte o projecció. Irritació cutània. El signe d'exclamació és un advertiment dels efectes adversos que el producte pot provocar en dosis altes. Algunes d'aquestes conseqüències negatives són irritació en ulls, gola, nas i pell, al·lèrgies cutànies, somnolència o vertigen.
  • Formato: 350 g
  • Dosificación: 5-10 g/L