Brandada de lluç amb farigola i chutney de pebrot

INGREDIENTS
200 g lluç
4 grans d'all
100 g oli d'oliva verge
400 ml llet
1 branca de farigola
q/s Chutney de Pebrot Culinary Journey
q/s Sal

ELABORACIÓ
Escalfar la llet amb la farigola. Quan bulli, retirar del foc i submergir el lluç tallat a daus lliure de pell i espines.

Deixar cuinar durant 6 min. Un cop transcorregut el temps, escórrer i reservar.

A part, preparar un oli d'alls amb els 4 dents laminats i l'oli verge extra, posar al foc fins que l'all estigui daurat, retirar del foc i infusionar 20 min.

Posar el lluç en un got de túrmix i barrejar amb l'oli, triturar el conjunt i emulsionar amb una mica de llet d'escaldar el lluç fins a obtenir una textura cremosa i fina.

Posar a punt de sal i reservar.

Disposar en un pot hermètic individual amb una cullerada de Chutney de Pebrot sobre, decorar amb una branca de farigola i servir.

Es pot menjar tant fred com calent.

Leave a Reply