Bomba del Raval

INGREDIENTS
200 g xai
300 g patata
15 g mantega
15 g farina
20 g Harissa Culinary Journey
q/s Sal
q/s Panko Flakes de Blat Sosa
30 g Sofregit de ceba Culinary Journey
10 g Tomàquet Concentrat Culinary Journey
500 g aigua

ELABORACIÓ
En un pot, posar a bullir les patates prèviament pelades i tallades.

A part, picar la carn de xai i saltar fins que estigui ben daurada.

Afegir el sofregit de ceba i el tomàquet Concentrat, posar a punt de sal i mullar amb aigua.

Cuinar fins que perdi totalment l'aigua i obtenir un guisat cremós. Reservar.

Un cop cuita la patata escórrer.

Preparar un roux torrat amb la mantega i la farina i afegir la patata, retirar del foc i treballar enèrgicament amb l'ajuda d'una pala de plàstic fins a obtenir una massa ferma i llisa. Deixar refredar.

Formar boles amb aquesta massa d'uns 15 g, estirar entre 2 trossos de paper film fins a obtenir una hòstia que omplirem amb el guisat de be.

Refredar aquestes boles a la nevera.

Arrebossar amb farina, ou i panko en aquest ordre i fregir a 180ºC fins que estiguin daurades. Escórrer.

Servir amb una punta de maionesa i una altra de Harissa a la copa.

Leave a Reply