Bacallà amb coliflor i allada

INGREDIENTS
1 llom de bacallà
200 g
1 patata
100 g coliflor
q/s Allada Galega Culinary Journey

ELABORACIÓ
Peleu la patata i introduir-la en un bol amb aigua juntament amb la coliflor en ramells.

Tallar la patata a làmines d'1 cm i introduir-la en una cassola amb aigua. Aixecar bull.

Afegiu-hi la coliflor en ramells i una mica de sal.

Tapar i coure durant 10-15 min. Introduir els lloms de bacallà a la cassola, esperar que bulli lleugerament i mantenir entre 3 i 5 minuts.

Retirar tot i reservar. Guardar part del brou.

En una paella a foc viu abocar la Allada Galega. Afegiu-hi el brou reservat i bullir 1 min.

Retirar la paella del foc.

Emplatar i ruixar la atrotinada amb cura sobre els lloms de bacallà amb patates i coliflor.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.