Baba ganoush

INGREDIENTS
1 albergínia
1 gra d'all
3 c.s. Tahina de Sèsam Torrat Culinary Journey
1 c.c. comins mòlts
1 c.c. sal
Suc de mitja llimona
q/s Oli d'oliva verge extra
q/s Paprika en Pols Sosa

ELABORACIÓ
Prèviament, punxar l'albergínia i coure al microones a màxima potència uns 12 min.

Partir-la per la meitat i extreure tota la carn.

Posar en el vas de la túrmix, afegint l'all, la sal, els comins mòlts, el suc de llimona i una cullerada gran d'oli d'oliva verge extra. Triturar.

Afegir la Tahina de Sèsam Torrat a la barreja i tornar a triturar.

Servir en un bol amb la Paprika en Pols i oli d'oliva verge extra per sobre.

Acompanyar amb pa de pita.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.