Avellanes amb xocolata negre i or

INGREDIENTS
500 g Avellana Pelada Torrada Sosa
800 g cobertura negra el 64%
3 g Or en Pols Sosa

ELABORACIÓ
Fondre la cobertura i deixar que la temperatura baixi a 36ºC. Col·locar en una màniga pastissera.

Escudellar xocolata sobre la base de l'Confi Kit i deixar cristal·litzar.

Col·locar les Avellanes Pelades Torrades Sosa al Confi Kit.

Afegir xocolata i deixar cristal·litzar.

Opció 1: Deixar cristal·litzar a temperatura ambient (màx. 18ºC).

Opció 2: Refredar amb aire fred.

Opció 3: Refredar amb nitrogen cryo-esprai.

Opció 4: Treballar amb els fruits secs prèviament congelats.

Repetir els primers passos les vegades necessàries fins aconseguir el gruix desitjat.

Afegir el colorant or en pols (o un altre acabat). Deixar rodar durant 2 minuts.

Col·locar sobre una placa i deixar cristal·litzar.

Leave a Reply