Avellanes amb pastanaga i taronja

INGREDIENTS
300 g aigua freda
4 Gelatina en Fulles Plata Sosa
50 g Pastanaga en Pols Sosa
50 g Taronja en Pols Sosa
500 g Avellana Torrada Sosa

ELABORACIÓ
Hidratar la gelatina.

Escalfar per diluir a l'aigua.

Colar fi i col·locar en una ampolla aruixadora.

Barrejar la Pastanaga en Pols Sosa amb la Taronja en Pols Sosa.

Col·locar les Avellanes Torrades Sosa al Confi Kit. Ruixar amb la base d'aigua i gelatina.

Afegir la barreja de pols de pastanaga i taronja.

Deixar rodar 3 minuts més i afegir més barreja en pols.

Deixar rodar 4 minuts més i afegir més barreja en pols.

Deixar rodar 3 minuts més i afegir més Pastanaga en Pols Sosa.

Retirar del Confi Kit i tamisar.

Posar i el deshidratador 4 hores a 45ºC.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.