Arròs a la cassola amb costella

INGREDIENTS
2 costelles de porc trossejades
20 g sofregit de ceba Culinary Journey
10 g Tomàquet Concentrat Culinary Journey
100 g arròs
10 g Fons de Porc Culinary Journey
2 g Pebre Vermell Fumat Sosa
1 gra d'all
2 g julivert
300 ml d'aigua
q/s Sal
q/s Pebre

ELABORACIÓ
Marcar les costelles salpebrades en una cassó amb un raig d'oli.

Quan estiguin ben daurades afegir el sofregit de ceba i el tomàquet Concentrat. Cuinar 1 min més.

Afegir l'arròs i nacarar un minut si deixar de remenar, mullar amb l'aigua calenta i afegir el Fons de Porc.

Mentre es cuina l'arròs, triturar l'all i el julivert amb un raig d'oli d'oliva. Reservar.

Un cop cuit l'arròs, emplatar en una cassola de presentació regant el conjunt amb l'oli d'all i julivert.

Leave a Reply