Més vistes

Arrossos contemporanis, Quique Dacosta (Montagud)

Codi LMAE0000043
  • Marca: Montagud

Arrossos Contemporanis

Nous Conceptes Creatius, Filosofia Culinària, Desenvolupaments.

Un llibre sobre arrossos amb un plantejament radicalment diferent de tot el que s'ha publicat fins al moment, més actual, més complet, més tècnic, més rigorós. També més personal, doncs està escrit per Quique Dacosta, el nostre cuiner més aclamat per la seva imponent renovació de la cuina de l'arròs.

4ª Edició revisada

  • Medidas: 20 x 24 cm
  • Autor: Quique Dacosta
  • Editorial: Montagud
  • ISBN: 84-7212-114-3
  • Idioma: Castellà
  • Páginas: 312
  • Tapa/Encuadernación: Il·lustrat en color

Un menjar fins ara relegat als restaurants turístics de paella, entra, de la mà de Dacosta, per la porta gran de la gastronomia. En aquesta original obra s'expliquen les claus per entendre com Quique Dacosta ha evolucionat la cuina de l'arròs fins a les més altes cotes del refinament gastronòmic, obtenint un ampli reconeixement nacional i internacional -3 estrelles Michelin, ocupa el lloc 26 de la prestigiosa llista The World's 50 Best Restaurants, Millor Cuiner de l'Any al Congrés el Millor de la Gastronomia el 2002 i 2005, entre d'altres guardons- que el consolida com a referent de la creació culinària present i futura.

Dacosta ha sorprès els millors gastrònoms amb les seves renovades idees en la cuina de l'arròs. Perfecte coneixedor de la millor tradició arrossera del Llevant, on es troba el seu aclamadíssim restaurant Quique Dacosta Restaurant (Dénia), ha investigat amb el seu competent equip laciència de l'arròs, per comprendre millor aquest producte i, des del seu sòlid domini de la tècnica i una extraordinària sensibilitat, augmentar les possibilitats culinàries i gastronòmiques d'aquest.

L'autor ens regala la vista i el paladar amb una extraordinària selecció d'arrossos de creació pròpia, que neixen des d'una òptica mediterrània però incorporen idees foranes i donen al llibre un toc cosmopolita, molt fresc i renovador.

Una obra escrita amb rigor i amenitat, eina de treball i reflexió, destinada a desterrar falsos mites o vicis històrics, que s'exposen i es rebaten a partir de la lògica i un minuciós treball de recerca.