Més vistes

Amarena IQF (2,5kg), Rogelfrut

Codi 44101504
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Fruta congelada IQF
Aquesta cirera àcida és una fruita que es presta a diferents tipus de processament, des de confits a declinacions en gelats i pastisseria. Cada varietat de cireres congelades IQF és adequada per a un processament específic que garanteix resultats òptims.
  • Formato: 2.50 kg

Tot el sabor natural i la consistència de la fruita collida en el millor grau de maduresa. El processament total o parcial de la fruita congelada IQF es porta a terme assegurant un estàndard d'alta qualitat, independentment de les estacions. Un producte capaç de garantir una estètica i un gust constants durant tot l'any.

Recomanacions d'ús: Ideal per decorar tortells i postres al plat, pastissos clàssics i moderns, amanides de fruites. Perfecte en gelateria, per reemplaçar fruites fresques en la producció de sorbets, gelats i semifreds.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Per preservar millor totes les qualitats organolèptiques de la fruita, descongelar a temperatura ambient o en nevera a 4ºC durant aproximadament 8/12 hores.