Alfajores

INGREDIENTS
300 g farina
200 g Midó de blat de Moro Sosa
200 g mantega pomada
150 g sucre
3 rovells d'ou
2 c.c. llevat
1 c.c. vainilla
1 c.c. de ratlladura de pell de llimona
q/s Dolç de Llet Reboster Culinary Journey
q/s Coco ratllat Sosa

ELABORACIÓ
Tamisar la farina, el midó de blat de moro i el llevat.

En un bol a part, batre la mantega juntament amb el sucre.

Afegir els rovells d'ou una a una, barrejant bé cadascuna fins que es formi una crema.

Afegir la vainilla i la ratlladura de llimona.

Barregem poc a poc els ingredients anteriors amb la farina tamisada de l'inici fins a formar una massa, però sense treballar-la gaire.

Reposar 15 min a la nevera.

Estirar la massa sobre una superfície enfarinada i una mica de farina, fins a aconseguir mig centímetre de gruix.

Tallar medallons d'uns 4 cm de diàmetre.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.