Més vistes

Albuwhip - albúmina en pols, Sosa

Codi 00200510-00200512-00200517-00200515-02180050-02180051
  • Marca: Sosa
  • Colección: Aireantes
  • Familia: Texturizantes
Proteïna de la clara d'ou.

Propietats: Substitut de la clara d'ou, efecte muntant.
Mode d'ús: Barrejar en fred.
Aplicació: Qualsevol tipus de líquid.
Observacions: 25% més muntant i 5 vegades més estable que la clara fresca.
Elaboracions: Merengues / Macaron / Núvols / Souflé / Bescuits / Mousses
  • Dosificación: 80-100 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
00200510 500 g
00200512 5 kg
00200517 10 kg
00200515 15 kg
02180050 125 g
02180051 50 g

Producte derivat de la clara d'ou, que després de passar un procés de separació enzimàtica dels sucres presents en la clara d'ou, s'asseca pel procediment esprai dry a baixa temperatura (80º). La proteïna que resulta té un alt poder muntant. Es dissol en qualsevol líquid (polpes, brous desgreixats, aigües aromatitzades. La dosificació aconsellada és de 100 G de producte per litre d'aigua o líquid, i uns 25 g amb polpes de fruita concentrades. Té gran capacitat de retenció d'aire, fins a un 60%. També cal destacar la seva capacitat coagulant a 57º C i la seva posterior solidificació a 70ºC.

Airejants: Els texturizants airejants són d'una banda derivats de les emulsions. En general, les emulsions amb agitació permeten la incorporació de molècules d'aire a l'emulsió. Però també l'albúmina actua com a agent airejant al muntat de merengues, mousses, núvols, etc. Té gran capacitat de retenció d'aire, fins a un 60%. També cal destacar la seva capacitat coagulant a 57º C i la seva posterior solidificació a 70ºC.