Més vistes

Albuwhip - albúmina en pols, Sosa

Codi 00200510-00200512-00200517-00200515
  • Marca: Sosa
  • Colección: Aireantes
  • Familia: Texturizantes
Proteïna de la clara d'ou.

Propietats: Substitut de la clara d'ou, efecte muntant.
Mode d'ús: Barrejar en fred.
Aplicació: Qualsevol tipus de líquid.
Observacions: 25% més muntant i 5 vegades més estable que la clara fresca.
Elaboracions: Merengues / Macaron / Núvols / Souflé / Bescuits / Mousses
  • Dosificación: 80-100 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
00200510 500 g
00200512 5 kg
00200517 10 kg
00200515 15 kg

Producte derivat de la clara d'ou, que després de passar un procés de separació enzimàtica dels sucres presents en la clara d'ou, s'asseca pel procediment esprai dry a baixa temperatura (80º). La proteïna que resulta té un alt poder muntant. Es dissol en qualsevol líquid (polpes, brous desgreixats, aigües aromatitzades. La dosificació aconsellada és de 100 G de producte per litre d'aigua o líquid, i uns 25 g amb polpes de fruita concentrades. Té gran capacitat de retenció d'aire, fins a un 60%. També cal destacar la seva capacitat coagulant a 57º C i la seva posterior solidificació a 70ºC.

Airejants: Els texturizants airejants són d'una banda derivats de les emulsions. En general, les emulsions amb agitació permeten la incorporació de molècules d'aire a l'emulsió. Però també l'albúmina actua com a agent airejant al muntat de merengues, mousses, núvols, etc. Té gran capacitat de retenció d'aire, fins a un 60%. També cal destacar la seva capacitat coagulant a 57º C i la seva posterior solidificació a 70ºC.