Més vistes

Albercoc a meitats IQF (2,5kg), Rogelfrut

Codi 44101502
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Fruta congelada IQF
Els albercocs es processen al juliol per garantir un producte amb el grau correcte de maduresa. Les meitats d'albercoc de Rogelfrut, congelades amb tecnologia IQF, són d'origen italià.
  • Formato: 2.50 kg

Tot el sabor natural i la consistència de la fruita collida en el millor grau de maduresa. El processament total o parcial de la fruita congelada IQF es porta a terme assegurant un estàndard d'alta qualitat, independentment de les estacions. Un producte capaç de garantir una estètica i un gust constants durant tot l'any.

Recomanacions d'ús: Ideal per decorar tortells i postres al plat, pastissos clàssics i moderns, amanides de fruites. Perfecte en gelateria, per reemplaçar fruites fresques en la producció de sorbets, gelats i semifreds.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Per preservar millor totes les qualitats organolèptiques de la fruita, descongelar a temperatura ambient o en nevera a 4ºC durant aproximadament 8/12 hores.