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Activa GS de peix (1kg), Ajinomoto

Codi 58300001
  • Marca: Ajinomoto
  • Colección: Aglomerantes y Enzimas
  • Familia: Texturizantes
Enzim activa transglutaminasa.

Propietats: Unió d'aliments de naturalesa proteica.
Mode d'ús: Escampar directament al producte cru o fer una barreja d'1 part del producte en 5 parts d'aigua i pintar les peces a unir. Cal desactivar l'enzim amb calor un cop aplicat el producte, sinó pot ser perjudicial per la salut. Temperatures recomanades (2 ha 65ºC, 15 min a 70ºC, 5 minuts a 75ºC, 1 min 80ºC).
Aplicació: Reconstitució i unió de peces de peix.
Observacions: Pols fi. Producte congelable i apte per a pasteurització sense perdre propietats.
Elaboracions : Reestructurar peces de peix cru per formar una peça sencera, hamburgueses, terrines i farcits. Dosificació: 0,3% mínim
  • Formato: 1 kg
  • Dosificación: 0,3% mínimo
Propiedades: Unión de alimentos de naturaleza proteica. Modo de uso: Espolvorear directamente al producto crudo o hacer una mezcla de 1 parte del producto en 5 partes de agua y pintar las piezas a unir. Es necesario desactivar la enzima con calor una vez aplicado el producto, sino puede ser perjudicial por la salud. Temperaturas recomendadas (2 h a 65ºC, 15 min a 70ºC, 5 min a 75ºC, 1 min 80ºC). Aplicación: Reconstitución y unión de piezas de pescado. Observaciones: Polvo fino. Producto congelable y apto para pasteurización sin perder propiedades. Elaboraciones: Reestructurar piezas de pescado crudo para formar una pieza entera, hamburguesas, tarrinas y rellenos. Dosificación: 0,3 % mínimo