Més vistes

Activa EB de carn (1kg), Ajinomoto

Codi 58300000
  • Marca: Ajinomoto
  • Colección: Aglomerantes y Enzimas
  • Familia: Texturizantes
Enzim activa transglutaminasa.

Propietats: Unió d'aliments de naturalesa proteica.
Mode d'ús: Escampar directament al producte cru o fer una barreja d'1 part del producte en 5 parts d'aigua i pintar les peces a unir. Cal desactivar l'enzim amb calor un cop aplicat el producte, sinó pot ser perjudicial per la salut. Temperatures recomanades (2 ha 65ºC, 15 min a 70ºC, 5 minuts a 75ºC, 1 min 80ºC).
Aplicació: Reconstitució i unió de peces càrnies.
Observacions: Pols fi. Producte congelable i apte per a pasteurització sense perdre propietats.
Elaboracions: Hamburgueses, terrines, farcits sense bridar, reconstitució de peces trossejades per formar una peça sencera.
  • Formato: 1 kg
  • Dosificación: 0,3% mínimo