Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.

Home > Notícies
Ingredients Gastronomic Gelato Nadal Fermentus Home Chef Cocineros

Col·lecció MODERNIST CUISINE


 

 

 

MODERNIST CUISINE
el arte y la ciencia de la cocina

Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet

Científics, creadors i reconeguts cuiners revelen en una gran col·lecció de sis volums i 2.438 pàgines  unes tècniques culinaries que s'inspiren en la ciència i van d'allò insospitat al sublim.

Des d'aquest mes de novembre tenim disponible aquesta magnífica col·lecció.

 Info PDF

 

 

 

Receptes DEMO SOSA presentades a EXPONADAL 2011

recetas texturizantesDemo EXPONADAL

Properes fires on serem presents

20-23 de novembre · Sant Sebastián Gastronomika, Donosti, stand 71

24-26 de gener · Madrid Fusion

Demo Fòrum Gastronòmic Girona'11

Demostració de Jordi Puigvert al Fòrum Gastronòmic de Girona'11

Nova gamma de productes Home Chef

Sosa llença al mercat una nova gamma de productes amb l'objetiu de posar a disposició dels xefs ocasionals productes que fons ara eren de difícil accés al públic en general. 
Home Chef ens ofereix l'oportunitat d'enriquir, experimentar i gaudir amb ingredients que es presenten en formats petits, recomanacions de dosificació i instruccions.